Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda işlemede kullanılan fiziksel ve kimyasal prensipleri yorumlayabilmeli - - - - - - - 3 5 3 - - - - -
Gıda işlemenin temel prensiplerini kavrayabilmeli - - - - - - - 5 3 5 - - - - -
Gıdaların muhafaza teknikleri prensiplerini yorumlayabilmeli - - - - - - - 5 4 4 - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - 4,33 4 4 - - - - -