Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze eğitim)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıdalarda kalite unsurlarının bilinmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların kalitesini etkileyen faktörlerin öğrenilmesi ve gıdalarda kalite sağlama - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda kalite yönetim sistemlerinin öğrenilip gıda endüstrisine uyarlanması - - - - - - - - - - - - - - -
İstatistiksel kalite kontrol yöntemlerinin uygulanabilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -