Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Temel kavramlar, gıdalarda indikatör ve patojen mikroorganizmalar hakkında bilgi sahibi olma. 5 5 5 5 5 5 5 - - - - - 5 - 5
Gıda enfeksiyonları ve intoksikasyonları hakkında bilgi sahibi olma. 3 3 3 3 - - - - - - 5 5 - - -
Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar. 5 - - 3 - - 5 5 5 5 - - - - -
Gıda muhafazası, gıdalarda mikrobiyolojisi analizleri hakkında bilgi sahibi olma. - - - - - - 5 5 5 5 5 - - 5 5
Ortalama Değer 3,25 2 2 2,75 1,25 1,25 3,75 2,5 2,5 2,5 2,5 1,25 1,25 1,25 2,5