Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans
(Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Etin bileşimi ve et işleme teknolojisi hakkında bilgi sahibi olunur, et kalitesini belirleyen unsurlar öğrenilir.
-
-
-
-
-
-
-
4
-
5
-
5
-
-
-
Taze ve dondurulmuş et ürünlerinin analizleri hakkında bilgi sahibi olunur.
-
-
-
-
-
-
-
5
3
5
-
-
-
-
-
Sucuk, pastırma, emülsiyon tipi et ürünlerinde yapılan analizler öğrenilir.
-
-
-
-
-
-
-
5
3
5
-
-
-
-
-
Sütün bileşimi ve süt ürünlerinin üretim aşamaları, Çiğ sütte yapılan hileler ve sütün teknolojik işlemlere uygunluğu için gereken analizler öğrenilir.
-
-
-
-
-
-
-
5
3
5
-
5
-
-
-
Süt ve ürünlerinde kalite kontrol için fiziksel ve kimyasal analizleri öğrenir.