Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Meyve ve sebze bileşimlerini, kalitesine etki eden faktörleri öğrenip, ürün teknolojileri hakkında bilgi sahibi olacaktır. 4 4 - - - - - 4 5 5 5 4 4 3 -
Standartlara uygun olarak taze meyve sebzelerde duyusal, kimyasal analizleri yapabilecektir. 4 3 - - - - - 5 5 4 5 5 4 - -
Standartlara uygun olarak meyve sularında duyusal, fiziksel ve kimyasal analizleri yapabilecektir. 4 - - - - - - 4 5 5 4 3 4 - -
Reçel ve salça analizlerini yapabilecektir. 3 - - - - - - 4 5 3 3 2 2 - -
Ortalama Değer 3,75 1,75 - - - - - 4,25 5 4,25 4,25 3,5 3,5 0,75 -