Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Tahıl tanesi ve bileşimi öğrenme - - - - - - - 5 - - - 5 - - -
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak tahıllardan numune alma - - - - 5 - - 4 5 5 5 - - - -
Buğday ve buğday unu analizlerini yapma/değerlendirme - - - - - - - 5 5 5 3 - - - -
Hamur, ekmek, makarna ve bisküvi analizlerini yapma/değerlendirme yeterliklerinin kazandırılması - - - - - - - 5 5 5 - 5 - - -
Ortalama Değer - - - - 1,25 - - 4,75 3,75 3,75 2 2,5 - - -