Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Fermantasyonun tanımı ve fermantasyonda rol oynayan mikroorganizmalar bilinir. 4 1 1 1 2 1 2 2 2 1 1 1 1 5 -
Üretimi fermantasyona dayalı alkollü içeceklerin üretimleri bilinir. 5 3 1 1 3 1 4 5 4 2 4 4 1 5 -
Sirke üretim teknolojisi öğrenilir. 5 3 1 1 3 1 4 5 4 2 4 4 1 5 -
Turşu üretim teknolojisi öğrenilir. 5 3 1 1 3 1 4 5 4 2 4 4 1 5 -
Sofralık zeytin ve boza üretim teknolojileri öğrenilir. 5 3 1 1 3 1 4 5 4 2 4 4 1 5 -
Ortalama Değer 4,8 2,6 1 1 2,8 1 3,6 4,4 3,6 1,8 3,4 3,4 1 5 -