Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda kaynaklı toksik maddelerin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile bunların bulaşma ve oluşum nedenlerini kavrayabilme. - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda kaynaklı zararlılardan korunma yöntemlerini uygulayabilmek - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda kalitesi ve güvenliği yönetim sistemlerini kavrayabilme ve kontrol kartı hazırlayabilme - - - - - - - - - - - - - - -
Yeni üretilecek üründe HACCP sistemini uygulayabilme. - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -