Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Canlı Ders)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Duyusal analiz sonuçlarını istatistiksel olarak değerlendirebilir ve rapor edebilir. 4 4 3 5 5 5 5 5 5 4 4 4 4 4 -
Bir duyusal test planlamasında kullanılacak skalaları belirler. 4 4 3 5 5 4 4 5 4 4 4 5 5 5 -
Duyusal değerlendirme laboratuvarını tanımak, duyusal analiz için uygun test ortamını hazırlama becerisi edinir. 5 4 2 5 4 4 5 5 4 5 4 4 4 4 -
Ortalama Değer 4,33 4 2,67 5 4,67 4,33 4,67 5 4,33 4,33 4 4,33 4,33 4,33 -