Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Biyoteknolojinin tanımı, tarihi ve gıda endüstrisinde kullanım alanları hakkında bilgi edinilmesi. 5 5 5 5 - - - - - - - - - - -
DNA, RNA ve protein sentezi hakkında bilgi edinilmesi - - - - 5 5 5 5 5 5 5 5 5 - -
Rekombinant DNA teknolojisinin öğrenilmesi - - - - - - - 3 3 3 5 5 - - -
Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve gıdaların üretimi ve etiketlenmesinin öğrenilmesi - - - 5 - - - - - - - - - 5 5
Ortalama Değer 1,25 1,25 1,25 2,5 1,25 1,25 1,25 2 2 2 2,5 2,5 1,25 1,25 1,25