Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
İçme suyunun taşıması gereken özellikler ve içme suyu üretimi hakkında bilgi sahibi olunur. - - - - - - - 5 4 - 4 - - - -
Alkollü ve alkolsüz içecek teknolojisi hakkında bilgi sahibi olunur. - - - - - - - 5 - - 3 3 - - -
İçeceklerin fiziksel ve kimyasal özellikleri öğrenilir. - - - - - - - 3 5 4 3 - - - -
İçeceklerde yaygın olarak kullanılan fiziksel ve kimyasal analizler öğrenilir. - - - - - - - 5 3 4 3 - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - 4,5 3 2 3,25 0,75 - - -