Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
2,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Kalite Yönetim Sisteminin Altyapısını Oluşturur. 4 3 3 4 3 3 3 3 4 3 4 3 4 4 -
Kalite Standartlarını Uygular. 3 3 4 3 4 3 4 5 5 3 5 5 5 3 -
İstatistiksel kalite kontrol yöntemleri uygular. 5 4 3 5 3 3 4 3 4 3 4 3 4 4 -
Ortalama Değer 4 3,33 3,33 4 3,33 3 3,67 3,67 4,33 3 4,33 3,67 4,33 3,67 -