Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Mikroorganizmaların isimlendirilmesi ve sınıflandırılması hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Doğada bulunan mikroorganizmalar ve hücre yapıları hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Mikroorganizmaların üreme tipleri ve metabolizmaları hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Temel mikrobiyolojik analizleri yapabilme (aseptik teknikle çalışma, preparat hazırlama, boyama yöntemleri, mikroorganizma geliştirilmesi ve sayımı) - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -