Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda Maddelerinin işlenmesi sırasında, gıda maddesinin bileşiminde bulunan protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerin özelliklerindeki muhtemel farklılıkları bilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gıda maddelerinde uygulanan analizlerin temel prensiplerini ve gıda maddelerinim muhafazalarında gıda maddelerinin bileşiminin etkilerini açıklar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3-Gıda Maddelerinin işlenmesi sırasında, gıda maddesinin bileşiminde bulunan protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerin özelliklerindeki muhtemel farklılıkları bilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2-Gıda maddelerinde uygulanan analizlerin temel prensiplerini ve gıda maddelerinim muhafazalarında gıda maddelerinin bileşiminin etkilerini açıklar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gıdaların fiziksel, kimyasal bileşimi ve mikrobiyoloji özelliklerini açıklar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1-Gıdaların fiziksel, kimyasal bileşimi ve mikrobiyoloji özelliklerini açıklar