Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda Maddelerinin işlenmesi sırasında, gıda maddesinin bileşiminde bulunan protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerin özelliklerindeki muhtemel farklılıkları bilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda maddelerinde uygulanan analizlerin temel prensiplerini ve gıda maddelerinim muhafazalarında gıda maddelerinin bileşiminin etkilerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - -
3-Gıda Maddelerinin işlenmesi sırasında, gıda maddesinin bileşiminde bulunan protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerin özelliklerindeki muhtemel farklılıkları bilir. - - - - - - - - - - - - - - -
2-Gıda maddelerinde uygulanan analizlerin temel prensiplerini ve gıda maddelerinim muhafazalarında gıda maddelerinin bileşiminin etkilerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların fiziksel, kimyasal bileşimi ve mikrobiyoloji özelliklerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - -
1-Gıdaların fiziksel, kimyasal bileşimi ve mikrobiyoloji özelliklerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -