Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda işleme teknolojisi yöntemlerine ilişkin temel bilgileri öğrenir. 4 - 4 4 5 - - 4 - 4 - 4 - 3 4
Gıda işleme teknolojisi yöntemlerine ilişkin temel bilgileri öğrenir. 4 5 - 4 - 4 - - - 4 4 4 - - -
Gıda üretimlerinde kullanılan metodlar ve güncel yöntemler hakkında bilgi sahibi olur. 4 4 4 4 4 4 - - 4 4 - - 4 - 3
Gıda İşleme prosesleri ve ekipmanlarını tanır. 4 4 4 5 - - 4 4 - 4 4 - 4 4 4
Gıda işleme teknolojisi yöntemlerine ilişkin temel bilgileri öğrenir. 4 - 4 4 5 - - 4 - 4 - 4 - 3 4
Gıda işleme teknolojisi yöntemlerine ilişkin temel bilgileri öğrenir. 4 5 - 4 - 4 - - - 4 4 4 - - -
Gıda üretimlerinde kullanılan metodlar ve güncel yöntemler hakkında bilgi sahibi olur. 4 4 4 4 4 4 - - 4 4 - - 4 - 3
Gıda İşleme prosesleri ve ekipmanlarını tanır. 4 4 4 5 - - 4 4 - 4 4 - 4 4 4
Ortalama Değer 4 3,25 3 4,25 2,25 2 1 2 1 4 2 2 2 1,75 2,75