Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
ÜRETİMDE KALİTE KONTROL
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Üretimde Kalite Kontrol - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öncelikli önlem alınması gereken hataları tespit edebilir. - - - - - 5 - - - - - - - -
Bir işletmede Risk ve tehlikeleri analiz edebilir ve risk değerlendirmesi yapabilir 3 - - - - 5 - - - - - - - -
Oluşabilecek hataların saptanabilirliğini, olasılığınıve şiddetini belirleyebilir - - - - - 5 - - - - - - - -
Üretimve hizmetsistemlerinde oluşabilecek hataların tespitiniyapar. - - - - - 5 - - - - - - - -
Hataların riskseviyelerini hesaplar - - - - - 5 - - - - - - - -
Ortalama Değer 0,6 - - - - 5 - - - - - - - -