Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
ÜRETİMDE KALİTE KONTROL
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
2,0
Birim Bölüm Üretimde Kalite Kontrol - Ön Lisans (Yüz yüze eğitim )
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
İşletmenin temel kavramlarını, amaçlarını ve diğer disiplinlerle ilintisini açıklayabilme. - 3 - - - - - - - - - - - -
İşletmenin iç ve dış çevre ile olan ilişkilerini açıklayabilme - 1 - - - - - - - - - - - -
İşletmenin kuruluş çalışmalarını, kuruluş yerinin seçimini ve işletmenin kapasitesinin belirlenmesini kavrayabilme. - - - - - 2 - - - - - - - -
İşletmelerde kapasite kavramını ve hesaplamasını bilir. 2 - - - - - - - - - - - - -
İşletmenin fonksiyonlarını açıklar. - - - - - - - - - - 2 - - -
Ortalama Değer 0,4 0,8 - - - 0,4 - - - - 0,4 - - -