Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda muhafaza yöntemlerinin sınıflandırılmasını açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların çeşitli ısıl işlem uygulamalarıyla muhafazasını açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Konserve teknolojisini açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların soğutulması ve dondurulması yöntemlerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda ambalajlama yöntemlerini açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -