Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Standart tarifelerin önemini açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Standart tarife geliştirme aşamalarını değerlendirir ve her yemek grubuna göre açıklar - - - - - - - - - - - - - - - -
Standart tarife formatı oluşturur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Standart tarifeleri geliştirmede duyusal değerlendirme yöntemlerini uygular. - - - - - - - - - - - - - - - -
Yaşam boyu diyet gerektiren hastalıklarda standart tarifeler geliştirir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -