Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronominin tarihsel gelişimini açıklayabilecek 3 1 5 2 2 2 1 1 2 1 3 2 2 2 3 2
Yiyecek içecek işletmelerini tanımlayabilecek 4 1 5 3 3 2 1 1 2 1 3 2 2 4 4 2
Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanındaki kavramları, ilkeleri ve teorileri bilecek ve uygulayabilecek 5 1 4 4 2 2 1 1 2 1 3 2 2 3 2 2
Ortalama Değer 4 1 4,67 3 2,33 2 1 1 2 1 3 2 2 3 3 2