Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Otel işletmelerinde mutfağın yeri ve önemini açıklamak. - - - - - - - - - - - - - - - -
Otel işletmeleride mutfak planlama,mutfağın konumu ve fiziksel özellikleri açıklamak. - - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfağın ana bölümlerini açıklamak. - - - - - - - - - - - - - - - -
Otel işletme mutfaklarda kullanılan donanımları açıklamak. - - - - - - - - - - - - - - - -
Otel işletme mutfaklarınnın güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -