Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek servisi yönetimi konusunda bilgi sahibi olur ve bir restoranda servis hizmetlerini yönetebilir - - - - - - - - - - - - - - - -
Servis kavramını tanıma ve servis metotlarını uygulama edinimi - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek-içecek sektörüne ilişkin kavramları tanımlar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek-içecek bölümü personelinin sahip olması gereken özellikleri ve sorumlulukları açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek ve içecek hijyeni ve sanitasyonu hakkında edinim - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -