Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Çikolatanın temel unsurlarını açıklayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Çikolatanın tarihçesini açıklayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Temel çikolata yapımını açıklayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Temel çikolata yapımını Temel çikolata yapım tekniklerini açıklayabilecek ve uygulayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Temperleme yöntemini uygulayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -