Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans ()
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Hızlı yemek restoranlarının temel işleyişini, üretim süreçlerini ve servis yöntemlerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Hijyen, gıda güvenliği ve iş sağlığı ilkelerini hızlı yemek uygulamalarında uygular. - - - - - - - - - - - - - - - -
Hızlı yemek sektöründe müşteri deneyimini, hizmet kalitesini ve sürdürülebilirliği değerlendirir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -