Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze Eğitim)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda biliminde kullanılan temel kavramları öğrenir. 3 - 2 - 2 - - - 2 - 2 2 - - - 3
Gıdaların bileşenlerini ve bunların önemlerini öğrenir. 3 - - - 2 - - - - - - 2 - - - 3
Çeşitli teknolojiler hakkında bilgi sahibi olur. 2 - 2 - - - - - - - - - - - - -
Gıdalarda kalite kontrol uygulamaları hakkında bilgi sahibi olur. 2 3 - - 2 - - - 3 - 2 - - - - -
Ortalama Değer 2,5 0,75 1 - 1,5 - - - 1,25 - 1 1 - - - 1,5