Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Ziyafet mutfağını öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Organizasyonun temel unsurlarını öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Personel yapılanmasını öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
İşletmelerde ziyafet, kokteyl, özel günler için düzenlenen davetlerin niteliklerini ayrıntılı irdeleyebilme becerisi kazanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -