Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronomi ile ilgili kavramları tanımlar ve açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi, turizm ve ağırlama endüstrisi arasındaki bağlantıyı kavrar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyeceğin ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel ve dini önemini kavrar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Değişik inanç ve kültürlerde yiyeceğin anlam ve önemini anlar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -