Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 96
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 3,76
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Çeşitli mutfak kültürlerine has pişirme yöntemlerini öğrenilir 5 2 4 2 3 2 2 1 1 1 4 4 4 2 3 2
Çeşitli mutfak kültürlerinde kullanılan araç gereç ve malzemeleri tanır. 5 2 2 4 2 2 1 1 2 2 5 2 2 1 1 1
Çeşitli mutfak kültürlerinde mevcut yiyecekleri o mutfak kültürüne özgü şekilde hazırlar ve sunar. 5 2 3 2 2 1 1 1 1 1 2 3 3 2 3 2
Çeşitli mutfak kültürlerinin sofra kültürlerini ve öğün çeşitlerini öğrenir 5 2 3 2 2 1 1 1 1 1 2 3 3 2 3 2
Çeşitli ülkelerin mutfak kültürünü gelenek ve göreneklerini öğrenir 5 2 3 2 2 1 1 1 1 1 2 3 3 2 3 2
Ortalama Değer 5 2 3 2,4 2,2 1,4 1,2 1 1,2 1,2 3 3 3 1,8 2,6 1,8