Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Restoran yönetiminin nasıl olması gerektiği hakkında yeterli bilgiye sahip olunur - - - - - - - - - - - - - - - -
Yönetim sistemleri ve işleyiş süreçlerine hakim olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfak tasarımının önemini kavrar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Profesyonel mutfakların işleyiş sistemlerini kavrar - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek içecek işletmelerinde departmanlar arasındaki ilişkiyi kavrar - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -