Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Sözlü, Tartışmalı Ders, Soru ve Cevap)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektöründeki yeni akımlar ile ilgili bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi kavramının nasıl oluştuğuna ve tarihsel sürecine hakim olur. 1 1 4 2 1 1 1 2 1 1 5 1 2 4 1 1
Gastronomi terminolojisi içinde geçen tüm kavramları öğrenir. 4 1 5 1 2 1 2 2 1 1 5 1 2 4 1 1
Gastronomi ve yeni beslenme eğilimleri ile ilgili bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi ile alakalı bilim dalları ve disiplinler hakkında bilgi sahibi olur. 4 - 5 - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer 1,8 0,4 2,8 0,6 0,6 0,4 0,6 0,8 0,4 0,4 2 0,4 0,8 1,6 0,4 0,4