Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
2,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 48
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 1,88
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenci hijyen ve sanitasyon ile ilgili temel kavramları tanımlamak 3 4 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 1 5 1 5
Öğrenci, personel, su, alet-ekipman, işyeri ve gıda hijyeni konuları hakkında bilgi sahibi olur 3 4 2 2 1 2 2 1 2 1 4 2 2 5 2 5
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan hijyen kurallarının önemini bilir 2 4 2 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 5 1 5
Öğrenci gıda güvenliği sistemlerinin önemini bilir. 2 4 2 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 5 1 5
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan sanitasyon prensiplerini bilir. 2 4 2 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 5 1 5
Ortalama Değer 2,4 4 2 2 1,8 2 2 1,8 2 1 3 2 1,8 5 1,2 5