Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektörünün ve tüketicisinin özelliklerini tanımlar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Satın alma sürecini ve depolama sürecini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Otel mutfaklarında üretim planlamasını ve üretim sistemlerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -