Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türk mutfağının tarihsel gelişimini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli dönemlere göre Türk mutfağında tüketilen ürünleri açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağına özgü geleneksel mekanları ve gıda esnafını açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağının tarihsel gelişimini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli dönemlere göre Türk mutfağında tüketilen ürünleri açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağına özgü geleneksel mekanları ve gıda esnafını açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağının tarihsel gelişimini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli dönemlere göre Türk mutfağında tüketilen ürünleri açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağına özgü geleneksel mekanları ve gıda esnafını açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -