Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Turizm kavramlarını ve gastronomi ile olan ilişkisini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Sürdürebilir Turizm açısından gastronomi turizminin değerlendirir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türkiye'nin yöresel yeme içme kültürünü ulusal ve uluslararası düzeyde tanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -