Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Vejetaryen beslenmenin tanımını yaparak temel özelliklerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Vejetaryen beslenme çeşitlerini ve özelliklerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Vejetaryen beslenmenin ile sağlıklı beslenme ile ilişkisini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Vejetaryen mutfak kültürünün tanımını yaparak temel özelliklerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Vejetaryen mutfak yemek reçeteleri özelliklerini açıklar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -