Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Moleküler gastronomi tarihi hakkında bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Moleküler gastronomi hakkında bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Molekülergastronomi de ürünlere göre kullanılan araç ve gereçleri tanır ve kullanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Moleküler ürün yapım aşamalarını öğrenir ve uygular. - - - - - - - - - - - - - - - -
Moleküler ürün geliştirir - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -