Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Aromatik sıvıların yapımını öğrenir - - - - - - - - - - - - - - - -
Temel çorbaları öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ulusal ve uluslararası çorbaları öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Temel sosları öğrenirler - - - - - - - - - - - - - - - -
Çorbaların ve sosların muhafaza tekniklerini öğrenirler - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -