Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Örgün, yüz yüze, teorik ve uygulamalı)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türk mutfağında mevcut tatlıların hazırlanması hakkında bilgi sahibi olur, - - - - - - - - - - - - - - - -
Geçmişten günümüze Türk tatlılarında meydana gelen değişimler hakkında bilgi sahibi olur, - - - - - - - - - - - - - - - -
Tatlı hazırlarken kullanılan farklı malzeme ve teknikler hakkında bilgi sahibi olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -