Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Farklı mutfaklara ait yemekleri tek bir tabakta birleştirir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk ve Dünya mutfağında nyararlanarak fonksiyonel ve sağlıklı yemekler formülize eder. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türk mutfağına ait yemekleri dünya mutfaklarında kullanılan teknikleri kullanara kiyileştirir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Farklı mutfaklara ait pişirme teknikleri tek tabakta birleştirir - - - - - - - - - - - - - - - -
Farklı mutfaklara ait gıda ürünlerini tek tabakta birleştirir - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -