Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Örgün, yüz yüze, teorik)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronomi için menü planlamanın önemini kavrar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Menü planlanırken uyulması gereken kurallar öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Menülerin sınıflandırılması ve menü çeşitleri hakkında bilgi sahibi olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Menülerde maliyet hesabının yapılmasını, pazarlama ve fiyatlamayı öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Uygulanan menüleri değerlendirebilme yeteneğine sahip olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -