Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Örgün, yüz yüze, teorik)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 105
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 4,12
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Sürdürülebilirlik kavramını açıklar. 4 2 5 2 4 1 3 3 1 1 1 1 1 3 3 1
Sürdürülebilirlikte gastronominin yeri ve önemini açıklar. 5 4 5 2 5 1 3 4 1 1 2 2 1 4 3 3
Sürdürülebilir beslenme modellerini açıklar. 5 4 5 2 5 1 3 3 1 1 1 5 1 4 1 5
Sürdürülebilir gıda üretim sistemlerini açıklar. 3 3 4 3 4 1 2 3 1 1 1 5 1 4 1 5
Sürdürülebilir gastronomi kapsamına uygun planlama ve uygulama yapar. 3 3 5 1 3 1 5 3 1 1 1 3 1 2 1 2
Ortalama Değer 4 3,2 4,8 2 4,2 1 3,2 3,2 1 1 1,2 3,2 1 3,4 1,8 3,2