Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Sözlü, Tartışmalı Ders, Soru ve Cevap)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektöründeki yeni akımlar ile ilgili bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi kavramının nasıl oluştuğuna ve tarihsel sürecine hakim olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi terminolojisi içinde geçen tüm kavramları öğrenir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi ve yeni beslenme eğilimleri ile ilgili bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi ile alakalı bilim dalları ve disiplinler hakkında bilgi sahibi olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -