Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
2,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenci hijyen ve sanitasyon ile ilgili temel kavramları tanımlamak - - - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci, personel, su, alet-ekipman, işyeri ve gıda hijyeni konuları hakkında bilgi sahibi olur - - - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan hijyen kurallarının önemini bilir - - - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci gıda güvenliği sistemlerinin önemini bilir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan sanitasyon prensiplerini bilir. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -