Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türk Mutfağında mevcut tatlıların hazırlanma sürecini öğrenir. 5 1 3 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1
Tatlı, pasta ve hamur işlerinde kullanılan malzemelerin özelliklerini ve fonksiyonlarını bilir. 5 1 4 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1
Temel hamur hazırlama tekniklerini öğrenir. 5 1 3 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1
Uluslararası mutfaklarda popüler tatlıların hazırlanma sürecini öğrenir. 5 1 5 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1
Temel pastacılık tekniklerini öğrenir. 5 1 3 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1
Ortalama Değer 5 1 3,6 1 1 1 1 2 1 1 4 1 4 1 1 1