Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze Eğitim)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda biliminde kullanılan temel kavramları öğrenir. 3 - 3 - 3 3 - - 3 - 3 2 - 2 - 3
Gıdaların bileşenlerini ve bunların önemlerini öğrenir. 3 - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli teknolojiler hakkında bilgi sahibi olur. 2 - 3 - - - - - - - - - - - - -
Gıdalarda kalite kontrol uygulamaları hakkında bilgi sahibi olur. 3 3 - - - - - - - - - - - - - 3
Ortalama Değer 2,75 0,75 1,5 - 0,75 0,75 - - 0,75 - 0,75 0,5 - 0,5 - 1,5