Ders Adı | Kodu | Yarıyıl | T+U Saat | AKTS | |
Staj | BSİ200 | 4 | 0 + 0 | 5,0 |
Birim Bölüm | BANKACILIK VE SİGORTACILIK |
Derece Seviye | Ön Lisans - Zorunlu - Türkçe |
Dersin Verilişi | Yüz yüze |
EBS Koordinatörü | Öğr. Gör. Özlem AĞDAŞ |
Ders Veren | |
Amaç |
Dersin amacı üniversite eğitiminde kazanılan bilgi ve becerilerin gerçek işyeri uygulamaları ile yapılandırılmasına fırsat sağlamak ve öğrencilerin işyeri tutumlarını geliştirmektir. |
Ders İçeriği |
İşyeri organizasyonu, birimler arası ilişkiler, gözlem ve uygulamalar |
Ders Kaynakları |
İş Yeri
İş Yeri İş Yeri İş Yeri |
Yarıyıl İçi Çalışmalar | Katkı Yüzdesi (%) |
Bu bilgi girilmemiştir. | |
Toplam | 0 |
Yarıyıl Sonu Çalışmalar | Katkı Yüzdesi (%) |
Bu bilgi girilmemiştir. | |
Toplam | %0 |
Yarıyıl İçinin Başarıya Oranı | %0 |
Yarıyıl Sonu Çalışmalar | %0 |
Toplam | %0 |
Kategori | Ders İlişki Yüzdeleri (%) |
Aktarılabilir Beceri Dersleri
|
0
|
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
|
0
|
Destek Dersleri
|
0
|
Ek Dersler
|
0
|
Kategori
|
0
|
Mesleki Seçmeli Dersler
|
0
|
Temel Meslek Dersleri
|
0
|
Uygulama Dersleri
|
0
|
Uzmanlık / Alan Dersleri
|
0
|
Ders İş Yükü | Öğretim Metotlar / Öğretim Metodu | Süresi (Saat) | Sayısı | Toplam İş Yükü (Saat) |
Toplam İş Yükü (Saat) | 0 | |||
AKTS = Toplam İş Yükü (Saat) / 25.5 (s) | 0 | |||
AKTS |
Hafta | Konu | Öğretim Metodu |
---|---|---|
1 | İşyerinin organizasyonel özellikleri | Ders |
2 | Birimlerin işlevleri | Ders |
3 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması. | Ders |
4 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
5 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması | Ders |
6 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
5 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması | Ders |
6 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
5 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması | Ders |
6 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
5 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması | Ders |
6 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
5 | Yapılan işlerin tanınması, iş süreçlerinin, kullanılan araç, gereç ve malzemelerin tanınması | Ders |
6 | Ürünün gerçeklenmesi ve kalite kontrolü | Ders |
Ders Öğrenme Çıktısı | Ölçme Değerlendirme | Öğretim Metodu | Öğrenme Faaliyeti |
İş süreçlerini açıklar. | |||
Organizasyonun önemini kavrar. | |||
Çalışma hayatıile ilgili tutum geliştirir. |
DERS ÖĞRENME ÇIKTISI |
PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İş süreçlerini açıklar. | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Organizasyonun önemini kavrar. | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Çalışma hayatıile ilgili tutum geliştirir. | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |