Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM REHBERLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm Rehberliği - Lisans (Örgün)
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenci, Türk Mutfağı'nın tarihi gelişimini açıklayabilecektir. - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci, çeşitli Dünya mutfak kültürlerini bilecektir. - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci, yemek ve kültür ilişkisini kavrayabilecektir. - - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci, küreselleşen gıda olgusunu tartışabilecektir. - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - -