Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Sofralık zeytin teknolojisi hakkında bilgi sahip olur. - - - - - - - - - - - - - - -
Zeytin yan ürünlerini değerlendirir. - - - - - - - - - - - - - - -
Geleneksel yöntemler ve modern yöntemle zeytinyağı elde edebilme, zeytinyağı rafinasyonu hakkında bilgi sahibi olabilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Temel işlemleri bilebilme, zeytinyağının ekstraksiyonunu yapabilme yetisine sahip olur. - - - - - - - - - - - - - - -
Zeytin ve ürünlerinin üretim sürecinde gerek duyulan laboratuvar uygulamalarını yapar. - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -