Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektörünün ve tüketicisinin özelliklerini tanımlar. 5 4 5 5 4 5 5 4 3 5 4 2
Satın alma sürecini ve depolama sürecini açıklar. 4 4 5 5 5 5 4 4 3 5 4 2
Otel mutfaklarında üretim planlamasını ve üretim sistemlerini açıklar. 4 4 5 5 4 4 4 4 3 3 3 2
Ortalama Değer 4,33 4 5 5 4,33 4,67 4,33 4 3 4,33 3,67 2