Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Mikroorganizmaların isimlendirilmesi ve sınıflandırılması hakkında bilgi sahibi olma 5 4 3 4 3 3 3 5 -
Doğada bulunan mikroorganizmalar ve hücre yapıları hakkında bilgi sahibi olma 5 4 3 4 3 3 3 5 -
Mikroorganizmaların üreme tipleri ve metabolizmaları hakkında bilgi sahibi olma 5 4 3 4 3 3 3 5 -
Temel mikrobiyolojik analizleri yapabilme (aseptik teknikle çalışma, preparat hazırlama, boyama yöntemleri, mikroorganizma geliştirilmesi ve sayımı) 5 5 3 4 5 4 3 3 3 5 -
Ortalama Değer 5 4,25 - - 3 - 1 4,25 3,25 3 3 - 0,75 5 -